Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

4η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ



Τη Κυριακή 8/12/2013 πραγματοποιήθηκε η 4η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου.
Η διάθεση έγινε στο παρκάκι Παμφυλίας και Ανδρομάχης και συμμετείχαν παραγωγοί από  πολλά μέρη της Ελλάδας με πάνω από 110 προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.
Οι παραγωγοί προσέφεραν  τα παρακάτω τρόφιμα που η Πρωτοβουλία διέθεσε σε 6 ευπαθείς οικογένειες, αναλογικά με τα μέλη καθεμίας: 30 κιλά αλέυρι,12 κιλά ρύζι,12 κιλά ζυμαρικά,5 κιλά ελιές,3 κιλά φάβα,12 κιλά πατάτες, 0,75 κιλά τυρί,1 λίτρο κρασί,4 κιλά μέλι,6 κιλά σαλάμι,7 λίτρα λάδι, 5,5 κιλά φακές και 1 κιλό φασόλια. Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου ευχαριστεί θερμά τους παραγωγούς για αυτή τους τη προσφορά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προϊόντα που προσέφεραν οι παραγωγοί, μαγειρεμένα, επί τόπου, στη καθιερωμένη συλλογική μας κουζίνα.

Η Πρωτοβουλία θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ.Διον. Χατζηδάκη για τη παραχώρηση του χώρου και τις υπηρεσίες του Δήμου  για τη σημαντική βοήθεια που μας προσέφεραν.

Η επόμενη διάθεση χωρίς μεσάζοντες θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου 2014 και μέχρι τότε όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να μας γνωρίσει, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλέφωνο  και ηλεκτρ. ταχυδρομείο που αναφέρονται στον ιστότοπό μας.  

Χαρούμενες Γιορτές και Καλή Χρονιά 2014 σε όλο τον κόσμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου